Kpernyfot 2014-12-23 - 6.15.51   

Üzemanyagtank védelem a mezőgazdasági gépeken

GPS forgalmazó cégekkel közös együttműködésben kínált termék, mivel kizárólag a mezőgazdasági rendszerekhez illeszkedő helymeghatározó rendszerek alkalmasak a feladatra.
- tanksapka levétel érzékelés
- RFID érzékelő egység
- speciális adapterek a felszereléshez
- erős külső környezeti hatás, szennyeződés elleni védelem 
- GSM egység (SMS riasztás) havi díj mentes online tanksapka védelem
- GPS egység online tanksapka védelem (a jármű új vagy már meglévő GPS rendszerére csatlakoztatva)
 

 

 

 

 

 

GYORS INFORMÁCIÓK
az online tanksapka védelemmel kapcsolatosan

 

 Az online tanksapka a gépjárű üzemanyagtank védelmére szolgál. Feladatq, hogy minden tanksapka levételről értesítse a gépjármű flotta üzemeltetőjét. Az értesítés lehet a jármű GPS rendszerén keresztül, vagy egy külső GSM modem segítségével SMS formájában.

Komplett jármű üzemanyag tanksapka. A tanksapkába szerelt egyedi rádiófrekvenciás azonosító garantálja a 100% biztonságos tanksapka azonosítást. A tankaspka fém házába épített elektronika ellenáll minden külső környezeti hatásnak, gázolajnak. A tanksapka működése mágnessel vagy egyéb manipulatív eszközzel nem befolyásolható. Az alumínium ötvözetből készült védőház megvédi a tanksapkát a felfeszítés ellen. A tanksapka egyedi biztonsági zárral van ellátva, továbbá a speciális zárvédelem is megoldásra került.

A tanksapka alapkivitelben nem tartalmazza a fém biztonsági szűrőbetétet és a beszerelő készletet, továbbá alapesetben 3 méter hosszú kommunikációs kábellel szerelve szállítjuk. Ezeket a tételeket fontos átbeszélni műszaki munkatársunkkal a megrendelés előtt.

 

 

 

KÉRDEZZEN MŰSZAKI MUNKATÁRSUNKTÓL
 

Minden járműhöz, géphez, munkagéphez felszerelhető, amennyiben a tanksapka levételéhez elegendő hely áll rendelkezésre. Bizonyos járművek esetén a beszereléshez adapter szükséges, amelyet  opcionálisan lehet a tanksapkához rendelni.

 

TEHERGÉPJÁRŰ TANKSAPKA: szinte minden tehergépjrműre egyszerűen felszerelhet, speciális tankok esetén szükséges adapter.

 

MEZŐGAZDASÁGI GÉP TANKSAPKA: egyszerűen beszerelhető a gépek 50%-hoz szükséges adpter a tanksapka beszereléshez

 

MUNKAGÉP TANKSAPKA: 60 mm és 80 mm-es betöltő nyílások esetén egyszerűen beszerelhető. Egyéb méretek esetén szükséges tanksapka adapter a beszereléshez.

 

IBC TARTÁLYOK: minden esetben szükséges hozzá adapter a beszereléshez.


 

 

Magyarországi és külföldi GPS forgalmazók rendszerivel probléma nélkül működik, ez alól kivétel lehet egy két magyarországi forgalmazó. A specifikációnk minden esetben tartalmazza a jelenlegi GPS rendszer típusát, és ennek alapján le tudjuk a forgalmazóval ellenőrizni a működést.

GPS kompatibilitás ellenőrzése >

 

Az online tanksapka védelmi rendszert és a kiegészítőket szakszervizünk vagy a megrendelő saját maga is beszerelheti a járműveibe. Amennyiben saját maga szereli be a megrendelő a beszereléshez minden segédanyagot ( tömítő anyag, tömítés, plomba) biztosítunk. Nézze meg a tanksapka beszerlési videót.

 

A tanksapka beszerelést megrendelheti beszerelő partnerünkön keresztül is, aki a megrendelésben opcionálisan elfogadott helyszínen szereli be az online tanksapka rendszert. A beszerelés megrendelése tartlmazza a tanksapka üzemanyagtankra történő felszerelését, de opcionálisan tartalmazza a GPS rendszerbe történő bekötést. 

 

Alap eseteben 12 hónap. Vásárolható hozzá további 12 vagy 24 hónap garancia. A garancia hosszabítás minden esetben egyedi feltételek alapján kerül megkötésre. 

 

Nincs mivel a tansapka üzemeltetésnek nincs kölstége. A GPS rendszerű online tanksapka levétel esetén GPS szolgáltatótól függ, az esetek 99,9 %-ban ingyenes, mivel ez egy jelzés a GSP rendszer online felületén.

 

ELLENŐRIZZÜK ÖNNEK:

Amennyiben megadja a szolgáltatóját, abban az esetben munkatársaink leegyeztetik a működést, kompatilitást, estleges kölstégeket ( a GPS szolgálatók 99,9 % -ban nem kérnek a riasztásért díjat)


SMS RIASZTÁS:

Az sms riasztás lehet a GPS rendszeren keresztül vagy beépített GSM modem segítségével. A GSM modem esetén nincs havi díj csak az SMS költsége ami szolgáltató függő.

 

A megrendelés alapján kiállított előleg számla befizetését követően 2-3 hét, mennyiségtől függően. Alap esetben raktáron is lehet az online tanksapka és a kiegészítői, de erről a visszaigazolásban pontosan tájékoztatjuk. A tanksapkákat minden esteben komplettene beszrelő készlettel, opcionálisan rendelt  mechanikus üzemanyagtank védelmi rendszerrel szállítjuk. A csomag tartalmazza garancia jegyeket is. A garancia érvényesítése online a weboldalunkon keresztül történet.

Tank mechanikus védőbetét
ITC-MS

Az ITC tanksapkákhoz fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-MS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. Megrendelés esetén a védőbetétet a tanksapkához rögzítjük. A védőbetét nem lassítja, nehezíti meg a tankolást.

 

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem
TS 60/80

A járművek üzemanyagtank betöltő nyílására fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-TS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. A védőbetét speciális kialakítása miatt nem lassítja, nehezíti meg a tankolást. Kétféle méretben és kialakítással a betöltőnyílás kialakításától függően.

 

Fülke riasztó modul 
ITC - KA

A tolvajok elleni védelmi kiegészítő az ITC cabin alarm riasztó. A fülkébe szerelve riasztja az esetlegesen alvó járművezetőt, ha az üzemanyagtank sapkát a tolvajok próbálják levenni. A riasztó egység a műszerfal alá, a led jelzőfény a műszerfalba kerül beszerelésre.   

 

Résolaj védelem 
ITC-R

Megakadályozza, hogy illetéktelenek megbontsák a jármű résolaj (visszaáramló gázolaj) vezeték csatlakozási pontokat. Egyszerűen felszerelhető és egyedi biztonsági plombával lezárható.   

 

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme
TLC-LS

Megvédi az üzemanyagtankra épített szintmérőt vagy az üzemanyag csatlakozó csonkot a kiszerelés, megbontás ellen. Az eszköz rögzítése a tankra roncsolással oldható kötéssel történik.   
MINDEN JÁRMŰRE VAN MEGOLDÁSUNK
Speciális adapterekkel minden járműtípusra felszerelhető az online tanksapka.

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.